Klacht: Mobiel abonnement

op 11 mei 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben 2weken geleden overgestapt van kpn prepaid naar ziggo mobiel met internet Heb al ziggo 3in 1pakket 2jaar en dacht neem ziggo mobiel maar erbij. Nummer behoud aangevraagd zonder vooraf aankondiging is deze van kon prepaid naar ziggo mobiel overgezet nu 1week geleden. Maar na nog een nieuwe simkaart en veel mail en telefooncontact nog niets. Ze sturen allerlei antwoorden maar gebeurt niets dus mijn abonnement loopt bij hun zonder dat ik hier wat mee kan niet kunnen bellen gebeld worden geen internet alleen via mijn wif thuis kan ik communiceren. Schandalig hoehoe ze hier met de klant omgaan.

Gewenste Oplossing:

Als alles het doet zoals het hoort bellen internetten en goed geholpen worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door margrietwolters