Klacht: Mixer slaat op hol

op 06 juli 2012 over Bodum in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb sinds vorig jaar n mixer v bodum gekocht via de Bijenkorf, prachtig design maar bij mixen, het apparaat heeft 5 standen lijkt het alsof hij op stand 1 al doorschiet naar stand 5. In mijn beleving maakt t apparaat teveel toeren in de lage stand, mixen wordt een enorme kliederboel en t gaat te snel. Ook trekt t apparaat stof aan, bij het mixen v meel en andere voedingsmiddelen wordt t meel t apparaat ingezogen, na enige minuten stopt hij er mee als gevolg van overhitting?? Ik ben toch wel teleurgesteld in dit apparaat, mijn simpele mixer v moulinex van een paar tientjes (25 jaar oud) was veel beter te hanteren dan dit dure ongeleide projectiel.m

Gewenste Oplossing:

Ik heb mijn twijfels over de technische staat van het apparaat dwz ik kan me niet voorstellen dat mijn apparaat naar behoren functioneert, graag wil ik uitsluitsel of dit klopt. Als hij wel in orde is ben ik van plan n andere mixer te kopen want deze mixer is voor mij onvoldoende bruikbaar.

Alle klachten die gemeld zijn door J brouwer