Klachten over Mister Auto Webshop

Mister-Auto is de webwinkel voor al je auto-onderdelen met afdelingen in heel Europa. Onze catalogus bevat een ruime keuze aan onderdelen van bekende... Lees meer >

Statistieken van Mister Auto Webshop in de categorie Internetshops - Auto's en auto onderdelen

20 klachten gemeld
3.2 /10
64 stemmen
64

Tijdslijn

Afgelopen week bij misterauto een pakket besteld met expresslevering voor 10,- extra. Het pakket is drie dagen later nog steeds niet aangekomen en het duurt al langer dan de standaard levering. Klantendienst verbind me door en vebreekt tot drie maal toe... Lees meer

Het gaat om de bestelling MA-20181022-200729-16428147NL. Deze bestelling had ik foutief besteld en geretourneerd. Volgens de track and trace is deze bij jullie afgeleverd. Track and trace is 3SERS02946480 postcode voor aankomst is 77933 Deutschland en ik had de retournering gedaan aan... Lees meer

Goededag Wij hebben een katalysator besteld voor een gunstige prijs. Het scheelt ongeveer 150 euro met andere websites. Dus dachten wij direct bestellen. Zien we een aanbieden freeshipping wat nog eens 13 euro scheelt. Het onderdeel zou 6 dagen later... Lees meer

1.Iedere keer bieden ze producten aan die ze niet op voorraad hebben, pas na de betaling krijg je pas een berichtje dat deze niet te leveren zijn. En gaan ze pas over tot terugstorten. 2.En er is altijd veel verwarring... Lees meer

Ik heb remschijven in juni besteld waar bij de remschijven de normale werking horen te doen. Dus remmen, de remschijven doen alles behalve remmen ik was op vakantie gegaan ben net weer terug ze laten de hele auto trillen. Ik... Lees meer

Levering

Klacht van op 11 oktober 2018 over Mister Auto Webshop in de categorie Internetshops - Auto's en auto onderdelen

Hallo de levering met bestelnummer Omschrijving bestelling MA-20181003-160730-3898546NL Ik vindt het niet normaal dat er online vermeld staat dat mijn Levering 810 geleverd zou worden en deze pas vandaag of morge of zou zijn... Dit is 3 a 4 dagen later dan de... Lees meer

Ik heb in een ver verleden ooit eens een bestelling gedaan bij Mister Auto. Vanaf dat moment word ik minstens wekelijks bestookt met reclame mails. Ik heb me meerdere malen proberen uit te schrijven via de website maar krijg dan... Lees meer

Ik heb paar maanden terug aandrijfas besteld bij automister.nl. en door speciale bedrijf laten vervangen. Paar weken later stond auto stil onderweg. Ik heb auto laten slepen naar garage. Kostte mij 175 euro voor auto slepen. En toen bleek dat... Lees meer