Klachten over Mister Auto Webshop

Mister-Auto is de webwinkel voor al je auto-onderdelen met afdelingen in heel Europa.Onze catalogus bevat een ruime keuze aan onderdelen van bekende... Lees meer >

Statistieken van Mister Auto Webshop in de categorie Internetshops - Auto's en auto onderdelen

9 klachten gemeld
1.0 /10
4 stemmen
4

Tijdslijn

Ik heb een tubro compressie slang besteld en later terug gestuurd. Mij werd verteld via een bericht op mijn account dat ik het binnen enkele werkdag mijn aankoop bedrag terug zou krijgen maar, heb hier nog niks van ontvangen. Ik... Lees meer

Het afhaalpunt dat ik geselecteerd hebt komt niet overeen met het afhaalpunt in de bestelling is 50 km verder dan ik geselecteerd heb bestelling is nog niet verzonden in behandeling en ze willen deze niet annuleren zodat ik een nieuwe... Lees meer

11 juni heb ik een bestelling geplaatst. Ik heb deze nog steeds niet ontvangen. Mister auto is alleen telefonisch te bereiken,waar je na 10 minuten in de wacht gewoon weg gedrukt wordt.Dit heb ik een aantal keren geprobeerd. Lees meer

Ik heb net telefonisch contact gehad met de helpdesk ivm mijn bestelling. Allereerst is het verschrikkelijk dat na 10 min wachten de verbinding wordt verbroken, ik heb 4x terug moeten bellen voordat ik iemand aan de telefoon kreeg. Toen ik... Lees meer

Afgelopen week bij misterauto een pakket besteld met expresslevering voor 10,- extra. Het pakket is drie dagen later nog steeds niet aangekomen en het duurt al langer dan de standaard levering.Klantendienst verbind me door en vebreekt tot drie maal toe... Lees meer