Klacht: misleiding over zorgpolis

op 04 mei 2017 over Unive in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na het ontvangen van mijn nieuwe gebits protheze kreeg ik de rekeninjg gepresenteerd 1.774,19 Euro waarvan ik zelf 590,47Euro moet betalen. Toen ik naar Unive overstapte hebben zij (kantoor Unive) mij verzekerd dat ik een gelijkwaardige polis aan geboden kreeg, echter daarvoor was mijn eigen bijdrage 250,00 Euro. Ik weet dat er dit jaar wat veranderd is maar dat zal toch niet het verschil maken van 340,47 Euro ? Ik ben hier erg verbolgen om en ga na dit jaar niet met Unive in zee aangaande de zorgverzekering

Gewenste Oplossing:

Als ze mij op een goede manier compensatie aanbieden!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Unive over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door ginkel1945