Klacht: Misleiding en veel te dure kaarten

E Reinders op 19 november 2022 over TopTicketshop in de categorie Ticketbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde tijdig kaarten hebben voor de musical Charly and the chocolate factory. Toptickets verscheen bovenaan de lijst en in niets was duidelijk dat het niet om een normaal ticketverkoopbureau ging. Pas nadat ik betaald had, bleek dat ik de kaartjes niet meteen kreeg, dat het een doorverkoopbureau s waarvan ik maar moet afwachten wanneer en welke kaartjes ik krijg. inmiddels weet ik van de website van het theater dat ik bijna 2x zoveel betaald heb dan de toprang. ik wil mijn geld terug en dan koop ik de kaartjes gewoon bij het theater, want er zijn er nog genoeg.

Gewenste Oplossing:

Ik wil de kaartjes annuleren en mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TopTicketshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TopTicketshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door E Reinders