Klacht: MISLEIDING en pure DIEFSTAL door TOPTICKETSHOP

op 03 oktober 2017 over TopTicketshop in de categorie Ticketbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben volledig misleid door Topticketshop; heb direct bij de verkoop van concert voor de Rolling Stones geboekt, had totaal niet door dat dit een ‘doorverkoop’ site was die mij in totaal Euro 500 extra heeft gekost, terwijl ik het overal anders voor de normale nominale prijs had kunnen krijgen. In de kleine letters staat het wel verdekt opgesteld, maar op je mobiel is dit geheel niet te zien en valt nergens op, totale MISLEIDING en pure DIEFSTAL, STELEN, OPLICHTERIJ!!

Gewenste Oplossing:

Als ik de 500 euro die ik betaald heb terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TopTicketshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TopTicketshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door janmetdekorte