Klacht: Misleidende tekst

op 25 augustus 2016 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik altijd de camel volume tabacco van 67,5 gram er staat up to 150 sticks nou ik weet niet wat voor hele kleine sigaretjes je moet maken maar ik kan er maar 90 maken dat is toch wel een heel verschil ik gebruik rizzla hulzen en me apparaat is een Zorr Powermatic 2 ik weet er staat UP TO 150 STICKS maar 90 is wel heel erg weinig

Gewenste Oplossing:

De tekst Up to 150 sticks eraf laten want is misleidend

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door dalanjo666