Klacht: Misleidende reclames

op 30 juni 2019 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de bonus aanbiedingen van AH staan altijd misleidende aanbiedingen. Er staan dan foto’s met aanbiedingen en wanneer je dan komt is de prijs geheel anders. Deze week weer. Zo staat er heel duidelijk Hertog Jan bier met een prijs erbij van 9.75. Als je dan komt blijkt dit voor Jupiler bier te zijn en niet voor Hertog Jan. Die is 10,98. Dit staat er dan wel met kleine letters bij, maar is zeer misleidend! Daarom kom ik ook niet veel bij AH, want ze zijn veel te duur normaal. En als je geen pasje hebt, kun je al helemaal niet profiteren van aanbiedingen. Dit gebeurd bij de Aldi en Liddle niet, dus ga ik daar 98% van mijn boodschappen doen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik eerlijk behandeld word en niet word msleid.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Henryaaaaa