Klacht: misleidende reclame op verpakking

op 25 september 2017 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

geacht heer/mevrouw,

ik kocht laatst een bus camel shag om zelf sigaretten te draaien a 77 gram nu ben ik gaan draaien met een nieuwe doos filterhulsen a 200 stuks en ik had 77 stuks filterhulsen over nadat mijn bus leeg was terwijl er op de bus stond dat ik er 175 kon draaien ik vind dit verschil wel echt een beetje te hoog om eerlijk te zijn voel ik me een beetje (erg veel) op genaait

MVG peter de kok

Gewenste Oplossing:

als er 175 op de bus staan dan wil ik er gewoon 175 kunnen draaien wat jullie doen is oplichting doe mij het maar is voor hoe jullie ze draaien mijn sigaretten wegen net zo veel als jullie fabrieks sigaretten dus leg mij dat maar is uit en (ps ik laat het hier niet bij zitten)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door oheennieuwemanierom mij tedemotiveren