Klacht: Misleidende reclame

op 11 oktober 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb recent ingetekend voor de aankoop van een QLED model 65Q9F met ondersteunende promotie van een gratis soundbar of 500€ cashback. Noch op de algemene promotiepagina noch op de specifieke promotiepagina word het type soundbar vermeld. Bij de bijzondere voorwaarden krijgt men enkel een vermelding van een waarde. Bij het intekenen van de promotie krijg ik een hw-k950 aangeboden of de cashback. Bij de bevestiging van de promotie krijg ik eveneens de bevestiging van de gratis hw-k950. Ze leveren nu echter een hw-k850 en beroepen zich op een fout waar volgens de kleine lettertjes geen rechten aan ontleend kunnen worden

Gewenste Oplossing:

Levering van de hw-k950 die is beloofd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door PDehaen