Klacht: Misleideing en geen mogelijkheid tot contact.

op 14 mei 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het laatste kaartje voor the Alan Parsons project dat te koop staat is van mij. Als ik check of er views zijn geweest zie ik er 1 en dat ben ikzelf. Viagogo misleidt klanten door te doen alsof er op dat moment -tig fans zijn die “dit evenement bekijken”, en als je wilt kopen sta je zogenaamd in een wachtrij! Omdat de tijd van het concert dor Viagogo verkeerd is vermeld, namelijk 15:00 uur ipv 20:00 uur, heb ik me suf gezocht naar een manier om ze te bereiken, maar dit lukt zelfs per mail niet. Onvoorstelbaar, dat zo’n bedrijf niet te contacten valt! Dit was de 1e en de laatste keer dat ik een ticket op deze site zet en zal er ook nooit een kopen gezien alle slechte reviews. Shame on you, Viagogo!

Gewenste Oplossing:

Zorg ervoor dat jullie te contacten zijn!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gioppa