Klacht: mis leiding van de aan vraag

op 03 mei 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben al van af begin maart bezig om aan te melden voor de bijzonderetrekking mijn nummer door te geven maar helaas dat kan ik wel vergeten want je komt er niet in .
als je om negen uur belt dan is die al in gesprek dan is de dag nog maar net begonnen. ik vind dit een grove fout van de staatslotenrij want zo kom je er mooi van af. terwijl ik als bejaarde 4 loten tegoed heeft nou daar kan ik wel naar fluiten. of sturen jullie ze voor de moeiten nog op. want ik kan wel blijven proberen maar het gaat niet.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik mijn loten krijg die ik tegoed heeft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MJ MAATEN