Klacht: Mio 305 onherstelbaar beschadigd

op 17 mei 2016 over Coolblue in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door de slechte aantoonbare lijmverbinding van de bevestigingsnok naar de houder toe is mijn Mio 305 met hoge snelheid onherstelbaar beschadigd. Er zijn foto’ s van deze ondeugdelijke lijmverbinding en beschadiging van de Mio 305 gemaakt als bewijslast. Graag wil ik u deze naar u toe mailen als.

Gewenste Oplossing:

Als ik een nieuwe krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Coolblue

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Coolblue nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Coolblue in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Roberto123