Klacht: minder in zit

op 24 augustus 2017 over John Player Special in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hoi mijn naam is roy, ik wil graag melden ik rook in middels al 2.5 jaar Jsp 7.50 klare sigaretten. ik merk steeds vaker dat er per pakje een aantal sigaretten een centimeter op brand omdat er gewoon voor in niks meer zit dit vind ik helemaal zonde van het geld hoe kan dit. mijn email is roy-kempinga@hotmail.com ik hoor graag van u.

Gewenste Oplossing:

beter op letten dat dit gevuld word dit was eerder ook altijd goed

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over John Player Special

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over John Player Special nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door roy-kempinga