Klacht: mijn ps3 systeem geband

op 02 juli 2016 over Sony in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik zou graag willen dat julie mijn ps3 trug vrijzetten da ik trug online kan spelen ander blokeeren julie ander hum profiel terwijl ze modders zijn en die kunne nog speelen enzo waarom word bij mij dan mijn ps3 geband dat ik ni online kan ?? als mijn ps3 trug

Gewenste Oplossing:

als jullie mijn ps3 trug vrij zetten aub vriendelijke groeten kevin

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sony

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sony nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door saxokevin