Klacht: mijn pendel decoupeerzaag type pst 900pel

op 30 september 2017 over Bosch in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn machine doet het niet meer heb hem met sinterklaas 9 maanden geleden gekregen; maar helaas heb ik geen kassa bon gekregen hij komt bij de praxis uit hoogezand vandaan ‘hebben hem opgestuurd maar geven mij geen garantie dus ik moet betalen 0ngeveer 90-100 euro en daar ben ik het dus niet mee eens vind ik heel klant on vriendelijk al praxisklant dus ik hoop dat de bosch serves als bosch machines gebruiker mij kan trgemoet komen met een oplossing

Gewenste Oplossing:

begrip voor mijn probleem

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bosch

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bosch nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fred vink