Klacht: mijn pakket niet afgeleverd aan de deur

op 01 juli 2020 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 25-6 zou mij pakketje bezorgt worden. ik zelf was gewoon heel de dag thuis, maar er is niemand aan de deur geweest. opeens krijg ik een mail dat de bezorger langs is geweest om 19:25, en dat de bezorger voor een dichte deur stond. heel raar als deze niet eens heeft aangebeld of überhaupt in onze straat is geweest. ik kon mijn pakketje op gaan halen bij het DHL servcepoint dat in een ander dorp zit. echt niet fijn dus….

Gewenste Oplossing:

het zou misschien een oplossing zijn om bij PostNL je pakketen te versturen want dit is niet de eerste keer dat er problemen zijn met DHL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BAF17