Klacht: Mijn internet doet het niet.

op 31 maart 2013 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een maand geleden een abbonement bij tele 2 afgesloten met 500 mb internet. Ik ben nu alweer twee dagen bezig dat internet aan te krijgen want dat lukt niet. Ik krijg steeds de melding dat ik geen verbinding heb. Ik probeer honderd keer een medewerker te bereiken maar die vind je nergens. Ik krijg steeds en bandje die mij aanwijzingen geven waar ik niks aan heb omdat ik die aanwijzingen al heel erg vaak gevolgd heb en mijn internet nog steeds niet werkt. Nu vraag ik me dus af wat je nog meer moet doen om dat internet aan te krijgen en een medewerker van tele 2 te bereiken? Want aan die afspeelbandjes heb ik niks.

Gewenste Oplossing:

Een medewerker spreken die mij verder kan helpen en geen bandje.

Alle klachten die gemeld zijn door Maxi22