Klacht: Mijn €12,00 beltegoed afgenomen

op 15 mei 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was op een site voor FIFA coins (dat is een game) en daar kon je gratis munten verdienen voor FIFA maar je moest een offer invullen en daar moest ik mijn telefoon nummer invoeren dat had ik gedaan en ik kreeg een aantal berichten van de site ik moest eerst OK typen en daarna NEE anders zouden ze mijn geld afnemen maar dat hebben ze toch gedaan ik heb nu geen beltegoed meer. Ik moest een activatie code krijgen om in te voeren in de site maar die activatie code heb ik ook niet gekregen dus ik heb ook geen FIFA munten maar ik ben wel al mijn beltegoed kwijt.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn beltegoed terug zou mogen krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zacky