Klacht: Mijn baterij doet het niet meer zoals ervoor

op 23 juni 2016 over ITEB schadeservice in de categorie Schadevaststelling en -onderzoek

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 nieuwe eclectische fietsen gekocht in itek dormaal op 20.04.2015 nu bij beide rijden wij ondertussen 30 km minder dan verleden jaar ny zijn wij een paar keer terug daar geweest maar tot mijn grote spijt niet verder geholpen met als antwoord dus wij kunnen uw baterijen niet vervangen of ze moeten helemaal kapot gaan in dat de service die zo een grote keten bied????

Gewenste Oplossing:

Ik wil nieuwe baterijen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ITEB schadeservice

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ITEB schadeservice nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gundike1977