Klacht: miele Edition 111 W 5893

op 04 oktober 2017 over Miele in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu ongeveer vier jaar deze wasmachine maar ik heb nog nooit zo een slechte Miele gehad ik heb al 45 jaar miele machines maar deze is een ramp bijna dagelijks zwarte strepen in het wasgoed iedere keer rand schoon gemaakt om de zoveel tijd 90 graden gewassen niets helpt.
Liefst een andere machine.

Gewenste Oplossing:

als ik een andere machine heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Miele

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Miele nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door miele maarssen