Klacht: Met geen mogelijkheid contact te krijgen met Just White

op 01 februari 2014 over Just White in de categorie Mondverzorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via RVveiling een tandbleekset gewonnen. Kan alleen geen contact krijgen met Just White. Via de mail wordt niet op gereageerd. Dan is er via google nog een mailadres maar dat bestaat niet eens. Een telefoonnummer is er eigenlijk niet, want ze handelen alleen via de mail. Ik heb na veel zoeken een 06 nummer gevonden daarop kan je een bepaalde tijd bellen, maar dan wordt je naar het mailadres wat niet bestaat door gestuurd. Ik vind dit een heel raar iets. Weg geld…

Gewenste Oplossing:

Geld terug, want die troep hoef ik niet eens!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Just White

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Just White nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jannevanmaanen