Klacht: mercedes benz andere bus 0319 tweedehands benzine 5200 euro in jesolo

op 04 juli 2017 over Autoscout24 in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik reageerde op deze advertentie we kwamen overeen dat ik 1000euro betaalde zo reserveerde hij de bus voor mij maar ik kwam daar een op het adres woonde deze man niet ik probeerde te bellen maar het nummer is niet meer te bereiken dit is oplichting zijn naam luciano ciolfi via dante 6 jesolo we hebben 2500 kilomters gereden kunnen wij nog iets ondernemen met dank ik hoor graag nog iets van u groetjes

Gewenste Oplossing:

ik zou graag het geld terug krijgen en dat deze man gestopt word want dit is oplichting

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Autoscout24

Reactie van de melder van de klacht theo tuteleers

8 maanden geleden - Nu krijg ik een bericht dat mijn klacht niet aanvaard is Waarom! Heb u meer info nodig Dus ik kan gewoon een foto van een auto op autoscout zetten die niet van mij is een foutief adres en de mensen een voorschot laten betalen goed bezig

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Autoscout24 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door theo tuteleers