Klacht: Mensen werden binnen winkel opgesloten

op 24 juni 2021 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag ben ik bij Aldi François de Veyestraat 3, 6221 AB Maastricht geweest. De deur was kapot. Veel mensen werden binnen opgesloten. Personeel weigerde een andere deur te openen. Een onbeleefde medewerker zei dat ik 5 jaar naar deze winkel mag niet komen omdat ik vroeg hem om een andere deur openen en laat mij weggaan! Nonsens! En wat ik heb thuis gezien???? Een rot brood!!!! Ik vraag dringend om een compensatie voor dat stres en rot product. Ik vraag dat uw met deze medewerker spreekt over deze situatie. Ik zou nooit naar deze winkel terug willen komen.

Gewenste Oplossing:

een compensatie, een medewerker straf geven

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Aldi over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Aldi in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - We hebben bericht ontvangen dat Aldi een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Aldi

Heeft op 11 juni 2021 om 10:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 11 juni 2021 om 11:16 geantwoord

Ik heb geen oplossing via andere kanalen ontvangen

Alle klachten die gemeld zijn door GazD