Klacht: geld afschrijven zonder mijn toestemming

hvdmolen op 06 maart 2013 over Meetic.nl in de categorie Datingsites, klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Enkele maanden wordt er €34,85 van mijn bankrekening afgeshreven zonder mijn instemming, hoe kan dit?
war moet ik doen?

Gewenste Oplossing:

Geld terug storten!

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Meetic.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Meetic.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Meetic.nl

Heeft op 25 maart 2013 om 16:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste hvdmolen,

ik begrijp uit uw bericht dat er zonder uw toestemming maandelijks een bedrag van uw rekening wordt geïncasseerd dat u graag teruggestort wilt zien.

Ik heb met de door u opgegeven gegevens nog een actief profiel terug kunnen vinden op de Lexa website met de naam "linda_j_635". U bent destijds bij betaling van uw 1 maand Full Membership met een extra optie Control, akkoord gegaan met een automatische verlenging zoals deze op de betaalpagina en in artikel 4.2 van onze algemene voorwaarden beschreven staat. U heeft vervolgens deze automatische verlenging niet zelf tijdig geannuleerd, en daarmee ook geen recht op een restitutie. Wel heb ik nu voor u de automatische verlenging geannuleerd, zodat er in de toekomst geen afschrijvingen meer zullen plaatsvinden. Tevens heb ik het profiel voor u verwijderd.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u verder nog vragen en/of opmerkingen hebben dan vernemen wij deze graag van u via de "Help" link onderaan de Lexa website. Hier klikt u op een willekeurige categorie, een willekeurige vraag en vervolgens scrolt u naar beneden en klikt u op de link "Stel een vraag" om een bericht te sturen. Gelieve in dit bericht uw gegevens te vermelden waarmee u zich bij ons geregistreerd heeft. U zult dan binnen 48 uur een antwoord ontvangen op uw bericht.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Alle klachten die gemeld zijn door