Klacht: Meerdere malen geen bezorging

op 02 juli 2016 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een weekend abonnement op de Volkskrant en de krant is al meerdere keren niet bezorgd op zaterdag ochtend. Ik krijg dan keurig op maandag een krant maar kies juist bewust voor de zaterdagen. Daarnaast heb ik geen tablet en lees ik de krant dus niet online. Ik zou het probleem van bezorging graag opgelost willen zien.

Gewenste Oplossing:

Als de weekendkrant elke zaterdag op de deurmat valt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nathalie.bonte@gmail.com