Klacht: meer dan 30 min in dewacht

op 14 september 2018 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht KirkBlast

6 maanden geleden - Klacht! Wat hebben ze een ontzettend slechte telefonische service. De wachttijden zijn buitensporig! Ik heb ruim 100 minuten moeten wachten voordat ik iemand van de klanten service aan de lijn had. Mijn vraag ging over een door jullie onvolledige levering van een product. Bovendien heb ik 2x moeten bellen omdat, een week na het eerste gesprek, het missende onderdeel nog steeds niet geleverd was. Bij het eerste gesprek heb ik zeker ook 35 min in de wacht gestaan. Dit bezorgt de klant onnodige kosten en een berg ergernis! Schandalig slecht! GROOT AANDACHTSPUNT VOOR IKEA!!!

Alle klachten die gemeld zijn door KirkBlast