Klacht: Opgelicht

linde10 op 30 november 2013 over medipreventiecentrum.nl in de categorie Internetshops - Medische producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een minibike MB2 online besteld. De levering verliep vlot.Maar, de minibike werkt niet. (Er moet een weerstand zijn en die is er niet). Ik deed herhaaldelijke telefoons, waarbij er NOOIT iemand opnam. Ik sprak voicemails in. Ik stuurde verschillende emails. In deze emails vroegen ze geduld van mij, want ze gingen hun vertegenwoordiger contacteren.Dit is gelden van in mei…Ik hoor er helemaal niets meer van.En ik heb geen zin meer om nog eens te mailen want ik loop toch op een muur. Ik voel mij opgelicht.

Gewenste Oplossing:

Terugbetaling.
Ik had dit toestel voor mijn vader gekocht die revalideert na een zware beroerte. Ondertussen is zijn revalidatie al zodanig gevorderd dat dit toestel al niet meer nodig is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar medipreventiecentrum.nl over deze klacht.

Bericht van medipreventiecentrum.nl

9 jaren geleden - Geachte heer, mevrouw Linde, Wij vinden het buitengewoon vervelend dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Wij zien uw schriftelijke reactie (per email) omtrent uw klacht inclusief uw eerdere emails waar u in uw klacht aan refereert graag tegemoet. Indien uw elektrische minibike MB2 inderdaad niet naar behoren functioneert en dit een fabricagefout betreft, zullen wij uw klacht nogmaals cq alsnog in behandeling nemen. Wij zien uw reactie met interesse tegemoet. Vriendelijke groet, Klantenservice Medipreventiecentrum

Reactie van de melder van de klacht

9 jaren geleden - Goed dat er andere mensen tevreden zijn, maar ik heb mijn emails doorgestuurd zoals gevraagd (ondertussen alweer héél lang geleden) en ik hoor helemaal niets!

Alle klachten die gemeld zijn door