Klacht: verpakking van rugkussen

op 25 september 2017 over medipreventiecentrum.nl in de categorie Internetshops - Medische producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

het rugkussen is niet kapot gelukkig maar zoals ik het moest ophalen bij boekwinkel Bruna Vlissingen is niet normaal Ik heb voor mezelf ook een zelfde kussen besteld bij jullie bedrijf .Dat kon ik in de bijpassende doos met de fiets ophalen Nu zat het kussen in een grote kartonnen KAPOTTE doos er konden wel 3 kussens in dus niet te vervoeren met de fiets
Het kussen is voor iemand anders dus als het niet goed hoe stuur ik het dan terug?ik ga dat morgen brengen dit vind ik niet leuk en ook geen reclame voor jullie

Hopelijk krijg ik een berichtje terug hoe dit kan vr groet mevr Isabel Wouts Pablo Picasso plein 101 4382KB Vlissingen

Gewenste Oplossing:

als ik een behoorlijk antwoord of een vergoeding krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar medipreventiecentrum.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door mevr Wouts