Klacht: Medewerkster bij de kassa bakker.Ikea Delft tijd 13.35 uur

op 15 september 2018 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Ikea,

.Ik wil een klacht indienen over een medewerkster bij de kassa van uw bakkerij bij uw filiaal in Delft. Ik wilde een kaneelbroodje en een kokoskoek en de medewerkster ging gelijk afrekenen. Waarop ik reageerde o moet u deze niet eerst even pakken en dan afrekenen. Waarop zij nogal reageerde ik beslis zelf wat ik doe. Wij mogen dit zelf beslissen. En draaide zich om. Ik vond haar heel erg onbeschoft. Ik vroeg het op een normale manier. Maar blijkbaar voelde zij zich te goed voor mij. En mevrouw keek er ook nog eens onbeleefd bij. Lekker klantvriendelijk, deze dame is geen aanwinst voor uw bedrijf. Begrijp haar reactie ook helemaal niet. Vervolgens gooide ze mijn aankoop neer en ging een andere klant helpen…

Goede actie van uw medewerkster. Ik weet helaas haar naam niet..

Gewenste Oplossing:

Gisteren waren de dames erg vriendelijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jvanluijk