Klacht: McAfee Ireland Limited (ID: 27490377860

op 23 mei 2021 over Adyen in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is van mijn rekening een bedrag van 89,95 euro afgeboekt zonder dat ik hier toestemming voor heb gegeven.

Het zou gaan over antivirus beschermings software(?)

Ik heb dit bedrag reeds terug geboekt omdat ik nooit heb gevraagd voor anti-virus software, en ik noot een contract heb getekend voor de afname van deze service, en ik al zeker nooit een magteging heb ondertekend om dit bedrag van mijn rekening te laten afboeken.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als deze ongein niet meer voor komt en er een excuus komt voor het afschrijven van geld van mijn rekening. Het is crimineel dat bedrijven als McAfee gewoon zonder toestemming het lef hebben om geld af te schrijven voor producten die mensen niet willen hebben.

Als ik hun anti virus software wil hebben dan ga ik wel naar hun website en schaf ik het daar aan, en na deze streek kunnen ze dat wel vergeten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adyen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adyen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RonSuijkerbuijk