Klacht: matras niet bezorgd

op 18 september 2018 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb verleden week op 11 sept een matras besteld (2-3 dagen levertijd) voor die zaterdag erop. Matras is niet geleverd, klantenservice meld zij niet weten en met DHL contact gaan zoeken. Ik bel maandag over de status (want totaal geen reactie gehad) gaan er weer werk van maken want de klacht van zaterdag van mij was niet bekend. Vandaag weer gebeld , reactie weer hetzelfde als hiervoor. men ziet wel dat het matras niet geleverd is maar er komt ook geen oplossing…..

Gewenste Oplossing:

als ze leren hun afspraken na te komen, en als het matars alsnog geleverd gaat worden (is al betaald 599 euro) en een goed excuus

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rakoenen