Klacht: Mart smeets

op 15 mei 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Die gast is zo irritant. Ok je weet veel over basketbal maar dat hoef je niet de hele tijd te benadrukken. Hij legt de klemtoon de hele tijd op zijn eigen kunnen over basketbal in de plaats van dat ik gewoon even fijn naar de game kan kijken. Ik weet niet hoe die gast zich bij jullie naar binnen heeft gelult maar haal hem alsjeblieft van de buis. Mijn oren doen echt pijn als ik hem hoor. En zo denken wel meer gasten echt waar. Kom op ziggo jullie willen toch de beste zijn

Gewenste Oplossing:

Als hij niet meer bij ziggo is

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jesse07