Klacht: malware op de site

op 22 juni 2016 over Webbriqs in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nu bijna 4 weken geleden werd ik gebeld dat mijn website eruit ligt door gevaarlijke software. Herhaaldelijk gebeld, gemaild. Bij het bellen krijg ik niets zeggende antwoorden, ze zijn er mee bezig, kunnen de fout niet vinden, wordt gereset, duurt 24 uur, daarna hebben we contact. Contact wordt nooit opgenomen. Ik krijg niet het gevoel dat er aan een (tijdelijke)oplossing wordt gewerkt. Op hu site staat. ẅebsite binnen 48 uur Maar problemen duren bijna een maand en nog geen enkel zicht op een oplossing.

Gewenste Oplossing:

wanneer er weer een website draait of op zijn minst een tijdelijke oplossing zodat potentiële klanten niet iets te zien krijgen wat afschrikt en nooit meer terugkomen

Alle klachten die gemeld zijn door jolanda Notebomer