Klachten over Maisons du Monde

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Maisons du Monde zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Maisons du Monde in de categorie Meubelwinkels

6 klachten gemeld
1.4 /10
5 stemmen
5

Tijdslijn

Tuintafel slechte kwaliteit

Klacht van Karen Van Herreweghe op 28 augustus 2022 over Maisons du Monde in de categorie Meubelwinkels

We bestelde in april een tuintafel met vier stoelen. Bij het monteren van de stoelen merkte we dat de poten van de stoelen verschillende lengtes hadden. Het hout versplinterde ook bij het monteren. Dit werd gemeld bij de klantendienst. We... Lees meer

Retour

Klacht van Marslan op 12 februari 2022 over Maisons du Monde in de categorie Meubelwinkels

Ik heb al 1 maand geleden een retour aangevraagd en gevraagd voor mijn artikelen te retouren. Ze gingen het normaal komen halen, ik hoor niemand die mij contacteert dit is niet normaal. Moet in zolang wachten voor een retour. Ik vraag voor dit... Lees meer