Klacht: Maar een jaar geldig…

op 21 juli 2017 over bioscoopcadeau in de categorie Filmaanbod

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorig jaar 2 bioscoopcadeaus gekregen van een vriend. Omdat het even duurde voor ik ertoe kwam (net een eerste kindje gekregen..) heb ik tussentijds gecheckt hoe lang bioscoopbonnen geldig waren. Daar stond dat ze 3 jaar geldig waren. Dus daar ging ik vanuit. Een paar maanden later zag ik dat je de geldigheidsduur kunt nagaan op de website. Bleek het om bioscoopcadeaus te gaan, ipv bioscoopbonnen.. En die zijn maar een jaar geldig. En we zaten ook net over de 3 maanden coulanceregeling heen. Heel erg zonde en verwarrend dit. Het lijkt er inderdaad op dat Pathé hier veel aan verdient…

Gewenste Oplossing:

Als ik alsnog met 2 personen naar de bioscoop zou kunnen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over bioscoopcadeau

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over bioscoopcadeau nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lisabal