Klacht: maak kans opprijzen

op 25 juni 2017 over Dirk van den Broek in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik ga 3 keer in de week mijnboodschappen doen bij dirkheb nu kras kaarten maar ik vul alles in en kom niet verder dus ik kan het niet na kijken of ik een prijsje gewonnen heb vriendelijke groeten email kingfah @hotmail.nl

Gewenste Oplossing:

Als ik weet of ik wat gewonnenheb

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dirk van den Broek over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Dirk van den Broek in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dirk van den Broek een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dirk van den Broek

Heeft op 26 juni 2017 om 15:09 geantwoord

Geboden Oplossing:

Leuk dat u heeft deelgenomen aan het Prijzenfestijn van 75 jaar Dirk.

Neemt u het kaartje even mee naar de servicebalie van onze winkel; dan kijken we er samen met u naar. U kunt mij ook laten weten wat de code is, dank kan ik voor u nakijken of het een (niet)-bestaande wincode is. Belt u dan even met de afdeling klantenservice
Dirk
klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door kingfah