Klacht: Luie bus chauffeur koste mij mn semester

op 08 juni 2016 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op woensdag 8 juni stond ik te wachten op mijn bus om 12 uur ik was onderweg naar een herkansing voor mijn opleiding ik kwam 5 minuten voor tijd bij de halte martkt te westkapelle aan zoals gewoonlijk. Ik stond te wachten op een bus die niet gaat komen en 20 minuten later komt de paralel bus aan die me vertelt dat de bus niet langs de halte is gekomen. Er was een blokade en deze werd verholpen maar toch heeft de bus gekozen niet meer door het dorp te rijden. Omdat deze bus dus door rijd heb ik mijn herkanding gemist en kan ik mijn semester ook vergeten dat was 2000 euro college geld bedankt voor de super service!

Mvg een zeer teleurgestelde klant

Gewenste Oplossing:

Bij een schade vergoeding die mij een schikking geeft om volgend schooljaar zonder studie schuld aan een opleiding kan beginnen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Connexxion

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Connexxion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ramsesoranje