Klacht: Lucht uit de zool

op 27 september 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

13 sept jongstleden heb ik voor mijn 8 jarige zoon nike air max sequent gekocht bij foodlocker in venlo de air is eruit door een klein gaatje in de zool wat mij verbaasd ,nike zijn na mijn inziens kwaliteitschoenen met een pittig prijskaartje en ook nooit problemen mee gehad beide zoons zijn nike fan!!.Foodlocker gaf aan dit niet bij de garantie hoorde en verder hier niets mee kon heb een mailadres gegeven hier ook mijn ongenoegen geuit.Ik hoop dat u gehoor geeft aan mijn melding en dat we samen tot een oplossi g kunnen komen.Fijne dag mvg lizette massa

Gewenste Oplossing:

Een paar nieuwe nikes of evt tegoedbon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lizet massa