Klacht: Loten kopen met je wallet?

op 10 juli 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb online een 1/5 lot gekocht wat ik wel vaker doe met XL maar eenmaal aangekomen bij de betaalopties kan ik alleen met mijn wallet betalen? Het minimale bedrag wat je kan opwaarderen naar je wallet is 5 euro? Ik heb zojuist een 1/5 lot gekocht met XL, dat is 3,50 dus er blijft een bedrag van 1,50 over in mijn wallet. Staatsloterij waarom kan ik niet gepast betalen met iDEAL??

Gewenste Oplossing:

Gepast betalen met bijvoorbeeld iDEAL. Ik ben betalen met iDEAL of andere betaalopties niet eens tegen gekomen??

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Patatje Oorlog