Klacht: Lot gekocht en betaald en toch niet mee gespeeld

op 14 juli 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via internet met ideal een staatslot gekocht op mijn staatsloterij.nl bedrag is keurig afgeschreven . Na de trekking lotnummer gecheckt en een prijs gewonnen…vervolgens zie ik op mijn staatsloterij het bericht dat ik niet mee speelde met deze trekking en hwbben ze het geld ib een of andere buffer laten staan. Vind dit heel vreemd ..

Gewenste Oplossing:

Dat mij de prijs toekomt welke op dit lot was gevallen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Saskia Stuiver