Klacht: Loslaten folie

op 19 oktober 2016 over Brugman Keukens en Badkamers in de categorie Keukenleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn keuken is 8 jaar oud en in het midden van de deurtjes laat de folie los. de rest van de keuken incl de randen van de deuren zien er nog keurig uit. contact gehad met brugman werd ik telefonisch gebeld dat ze toegeven dat het een fabricage fout is dat er in die tijd verkeerde lijm is gebruikt die door warmte/condens los kan laten. maar omdat mijn garantie periode van 5 jaar is verstreken willen ze wel nieuwe deurtjes plaatsen maar de kosten zijn voor mezelf.

Gewenste Oplossing:

ik vind dat ondanks mijn garantie verstreken is brugman ook na 8 jaar de bij hun bekende fout moeten oplossen. omdat bekend is dat de folie kleur niet meer te leveren is ben ik tevreden als al mijn deurtjes op hun kosten worden gespoten. of al mijn deurtjes worden vervangen. zodat mijn keuken nog jaren mee kan

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 dagen geleden - Ik heb een email gestuurd naar Brugman Keukens en Badkamers over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 dagen geleden - Deze klacht is zojuist door Brugman Keukens en Badkamers in behandeling genomen

Bericht van Brugman Keukens en Badkamers

6 dagen geleden - Beste mevrouw Post, Wat vervelend dat de folie loslaat. Ik snap dat u hier enorm van baalt. In uw ordergegevens lees ik dat hierover inderdaad reeds eerder contact met u is geweest. Uw melding stuur ik door naar de eindverantwoordelijke van onze service afdeling om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Ik zal daarbij aangeven dat u de voorkeur heeft voor contact per mail. Met vriendelijke groet, Bas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Reactie van de melder van de klacht diannepost

2 dagen geleden - Zoals zojuist telefonisch besproken bevestig ik u het volgende: Op dit moment valt de keuken buiten het gestelde termijn van 5 jaar garantie. U geeft aan dat de folie los laat van het front van de vaatwasser en het bovenste front van de apparatenkast. Wat daar de oorzaak van is, is niet te achterhalen. Het zou inderdaad een fabricagefout kunnen zijn, echter is de oorzaak hiervan niet te herleiden. Brugman Keukens komt u tegemoet door een deel van van de kosten te vergoeden of een prijsaanbod te doen voor een front wissel. Wanneer u de fronten laat repareren door schadereparatiebedrijf Reparex vergoed Brugman Keukens 20% van de rekening. Of wij nodigen u graag uit in de winkel om na te gaan wat de mogelijkheden zijn alle fronten in uw keuken te vervangen. Deze bieden wij aan voor een totaal bedrag van 1200,- euro. Dit is exclusief montage- en leverkosten. Graag verneem ik van u waar u mee akkoord gaat zodat ik het in werking kan zetten.

Reactie van de melder van de klacht diannepost

2 dagen geleden - zucht echt blij word je hiervan, niet dus!!!! En zelfs ontkennen dat degene die ik vorige keer sprak aangaf dat dit een fout was dat er in die tijd verkeerde lijm is gebruikt. Naar aanleiding van zo'n minimale vergoeding ben ik helaas toch genoodzaakt juridische stappen te gaan ondernemen. De fout ligt toch bij Brugman ? en niet bij mij? Moet ik voor een keuken waarvan mij word verteld dat hij 20 jaar mee gaat na 8 jaar zulke kosten betalen???

Alle klachten die gemeld zijn door diannepost