Klacht: Logo’s vallen er af bij de Nike tech pak

op 08 juli 2019 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Logo’s vallen er vanaf bij de Nike tech van mij ik heb van de Klantenservice van Nike te horen gekregen dat ik een tegoedbon krijg maar ik wil dat niet ik wil gewoon mijn geld terug ben het zat ik heb zovaak problemen met die pakken dat ik het niet meer wil kopen steeds krijg ik pluisjes of iets anders

Gewenste Oplossing:

Ipv die tegoedbon wil ik me geld terug ik wacht al meer dan 3 weken ik word ook niet op de hoogte gehouden het is dat ik steeds er achter aan ben gegaan met bellen etc

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nurullah38