Klacht: Logo laat los na 1 week

op 22 augustus 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb dus nieuwe nike air zoom sprdn gekocht bij baskets in Amsterdam in de pijp. Maar na 3/4 dagen begon het logo gewoon al los te laten. Dit is zeer vervelend en verwacht je natuurlijk niet van een schoen die 140 euro waard is. Her stelt me wel teleur want de schoenen van nike zijn altijd wel van goede kwaliteit.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een refund willen van het aanschaf bedrag voor de schoen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kkwolfjunior