Klacht: Lijkt niet meer actief

op 19 augustus 2016 over Labelfriends.nl in de categorie Drukwerk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde ook naamstickers voor mijn dochter bestellen. Drie jaar geleden ook voor mijn zoon gedaan. Ging prima. Stickers ook van prima kwaliteit. Vorige week kon ik niet bestellen want het venster was blanco om naar de volgende stap te gaan en te betalen. Deze week opnieuw geprobeerd. Werkte helaas ook niet. Dus gebeld. Nummer bestaat niet meer. Gemaild, geen antwoord, maar dat is pas gisteren geweest. Naar aanleiding wat ik hier lees, zal ik maar niet meer rekenen op een antwoord.

Gewenste Oplossing:

Werkende dienstverlening. Of communicatie dat je bedrijf niet meer actief is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Labelfriends.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Labelfriends.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door EGH12