Klacht: betaald en niet geleverd!

op 02 mei 2016 over Labelfriends.nl in de categorie Drukwerk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling bij labelfriends gedaan om alles te kunnen leveren voor het kinderdagverblijf van mijn zoontje. Inmiddels ruim 3 weken geleden, wel een bevestiging gehad, maar nooit de bestelling geleverd. Het telefoonnummer op de website doet het niet,heel vervelend dit!

Gewenste Oplossing:

Als de bestelling alsnog geleverd wordt zsm of het geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Labelfriends.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Labelfriends.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Venvande