Klacht: bestelling gedaan, niet gekregen, belofte tot terugbetaling niet ingelost !

op 08 juni 2016 over Labelfriends.nl in de categorie Drukwerk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een bestelling gedaan waar ik heel lang moest op wachten. Ze zeiden me dat het machien kapot was en dat ze de bestelling zo snel mogelijk gingen proberen af te werken. Nadat deze nog steeds niet werd geleverd heb ik gezegd via mail dat het niet meer hoefde. Ze zeiden me dat ze de bestelling gingen annuleren en de terugbetaling binnen enkele werkdagen zou te vinden zijn op mijn rekening. Dit is nog steeds niet gebeurd , zelfs na herhaaldelijke herinneringen zonder reactie. Tot ik vandaag nog eens op de website wou gaan zien voor een telefoonnr en zag dat er een melding stond van faillissement, OMG !

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn terugbetaling krijg van de bestelling die ik deed.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Labelfriends.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Labelfriends.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LindaVH