Klacht: Liegen en niet leveren

op 02 mei 2017 over Sarenza.nl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 21 april jl heb ik schoenen besteld. Ze zouden binnen 2 – 3 werkdagen geleverd worden maar binnen 24 uur kreeg ik de melding dat ze vertraagd zijn. Dit ging nog een paar dagen zo door. UIteindelijk heb ik telefonisch contact opgenomen vorige week vrijdag. Toen werd er verteld dat er in het systeem stond dat ze verzonden zouden gaan worden. Daar zou ik een mail van krijgen die ik nooit gehad heb. Gisteren nogmaals gebeld, maar helaas: Zarenza is nergens meer te bereiken. Inmiddels heb ik een mail gestuurd, reactie: Beantwoording door drukte duurt langer. Inmiddels staat het bericht ook op Facebook. Telefonisch zijn ze in ieder geval nergens te bereiken. Zeer slecht!

Gewenste Oplossing:

Als ik de schoenen morgen ontvang of uiterlijk vrijdag mijn aankoopbedrag terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sarenza.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sarenza.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Carla016