Klacht: Levertijd overschreden – geen levering plaatsgevonden.

op 20 mei 2017 over Janox.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Omdat de op de site beloofde leveringstijd van het horloge werd overschreden hierover een e-mail naar Janox gestuurd. Kreeg als antwoord dat de levering door onvoorziene omstandigheden langer zou gaan duren, maar dat dit binnen 10 dagen zou plaatsvinden. Wanneer ik hiermee akkoord zou gaan, zou ik een kleine korting op het product krijgen. Na 13 dagen nog steeds niets ontvangen. Wederom een e-mail gestuurd. Aangegeven dat wanneer er vandaag geen levering zou plaatsvinden, er bij Paypal (altijd op die manier betalen dus) om terug storting van het betaalde bedrag zou worden gevraagd. Aangezien er vandaag niets werd ontvangen en ik geen reactie kreeg op mijn e-mail, dus bij Paypal terug storting gevraagd.

Gewenste Oplossing:

Of direct geld terug of levering binnen 3 werkdagen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Janox.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Janox.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pleun Boer