Klacht: Levering veelste laat

op 17 juli 2017 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had mijn pakketje besteld op dinsdag ( 11 juli ) en heb mijn pakketje nog steeds niet binnen terwijl er staat op de site dat het 2-3 dagen zou duren maar het is nu al maandag ( 17 juli ) en ik heb nog steeds niks ontvangen . Ik ga vrijdag ook op vakantie en ik had die bestelling gedaan speciaal voor vakantie , dus als het nu niet snel aan komt heb ik alles voor niets besteld ….

Gewenste Oplossing:

Als ik eindelijk mijn pakketje binnen krijg voor de datum dat ik op vakantie ga ( vrijdag 14 juli )

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over H&M

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over H&M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eemseemsk